top of page

ZONDAG 21 JUNI OPEN TUINENDAG.

 

Op 21 juni van 11 tot 17 uur organiseert het Keniaproject Prinsenbeek een Open Tuinendag met activiteiten. Elf particuliere tuinen zijn open voor het publiek. De deelnemende tuinen zijn zeer gevarieerd in grootte, aanleg, beplanting en uitstraling. Maar wat ze zeker gemeen hebben is een liefde voor tuinieren. Voor u een unieke kans om te genieten van mooie tuinen,  ideeen op te doen voor uw eigen tuin en ervaringen uit te wisselen.
De opbrengst is bestemd voor een lunchproject op de Ojienda basisschool  in Awasi, West Kenia. Kinderen krijgen hier vaak sávonds voor het eerst eten, waardoor concentreren op school moeilijk is. Door aankoop van grond kan het project over 5 jaar zelfvoorzienend zijn.  
Verschillende tuinen bieden naast het genot van de tuin en info over het project ook verkoop van boeken, planten, bloemstukjes,  sieraden, Afrikaanse artikelen, speelgoed en kunst. Voor kinderen is er ook een bijzondere tuin met leuke speelmogelijkheden.


Entree € 1,50 per persoon; kinderen tot 12 jaar gratis. Vanaf 29 mei kunt u, zowel in onze kringloopwinkel (op vrijdag en zaterdag van 11 tot 15 uur Groenstraat 42 Prinsenbeek) , als op 21 juni bij alle 11 tuinen een passe partout kopen van € 10 voor alle tuinen.
  

bottom of page